lauantai 25. heinäkuuta 2015

Revityksiä . . .

  Ja nyt ei lukijoiden harmiksi paljonkaan ole tietoa Mia Mari Johannan sairaalakäynneistä, jossa tätä on lääkitty tai yritetty lääkitä normaaliimpaan olotilaan . . . Kuulemma taas oli talkkia vedetty sieraimiin, luullen sitä kokaksi . . . siis viime reissulla Malmin sairaalassa . . .

  Näet talkkarien salaseuran salainen perustajajäsen on joutunut käydä ns. remontissa, jonkinmoisessa perseremontissa . . . mitä tuo sitten tarkoittaakaan, kysyy kirjoittaja . . . pakarat tiiviisti penkissä.
  Eli, kun mies tulee tietyyn ikään niin tulee väistämättä tiettyjä vaivoja ja sehän vaan johtuu siitä ns. äijähormoonista, testestoronista . . . Talkkarin lyhyen oppimäärän mukaan voidaan siis olettaa, että miehillä kellä on eturauahsvaivoja, niin A) eivät ole paneskelleet tarpeeksi tai B) saaneet tarpeeksi. Näin kuulemma jotkut opukset väittävät . . .

  Siis tämä talkarien salaseuran salainen perustajajäsen kävi maakunnissa näyttämässä persettään, oikein proffesoorille . . . Mutta, kumma juttu sinänsä . . . Aina kun jäsen, siis salaseuran on käynyt ao. paikassa, niin sairaanhoitajat ovat käskeneet laskea housut nilkkoihin . . . talkkari vaan vähän, ihan vähän ihmettelee asiaa, vaikka kyseessä oli ollut yksinkertainen verinäytteenotto.

  Toimenpide, kun salaseuran salainen perustajajäsen alkoi näyttämään persettä . . . meni ihan perseelleen, kuulemma.
   Pervo tai sitten proffa tulistui moisesta karvapeseen näyttämisestä . . . ns. tiskille kuulemma siinä jouduttiin ja sitten se alkoi . . . Ilman tarkempaa kertomusta, niin voitaneen sanoa, että talkkarilla lensi laatta, jos toisenkin kerran kun kuunteli hutkimuksen kulkua . . . ja edelleen pakarat tiukasti penkissä . . . todella tiukasti.

  Mies selvisi hommasta kuin mies, vaikka homma meni ihan perseelleen  . . . mutta sentään omin jaloin pois . . . Lähellä oli kumminkin vertaus otuvasta Eeriksonista . . . tai jotain sinnepäin. Mutta tämän kappale kummittelee kuulemma jossain siellä takaraivossa . . . edelleen.
https://www.youtube.com/watch?v=yg57rqUkezo
  Sitä kaveri, on joka kerta ihmetellyt että samaisen aseman luona on joka helvetin kerta  . . . kukko kiekunut . . . Joku enne vai mikä ? ? ?

  Lienee täytyy preferiassa asustavilta talkkarien salaisen kerhon salaisilta jäseniltä pyytää konsultaattiota, miten jatkossa suhtautua asiaan jos vielä kukko kiekuu . . . Antaa keikua vain niskat nurin ja pataan  ? ? Tulevaa odotellessa talkkari demostroi itselleen auringonpaistetta .