tiistai 21. heinäkuuta 2015

Pariutumisia ja parituksia . . .

  Kevät ja kesä on ollut perinteisesti rakkauden aikaa ja peittoa tulee pelmutelluksi. Mitä nyt ennen wanhaan juhannusyönä kuuli iimmenkalvonjen poksahtelua kesäisessä suviyössä.

  Julkkisrintamalla on tapahtunut erotapauksia, joissa on ns. kasvettu erilleen . . .  petetyksi tulemisia sekä jokunen iloinen avioliiton auvoiseen satamaan telakoituminen, mukaanlukien jääkiekkoilijat ja missit.

  Mia Mari Johanna on tämän ns. pariutumisen vienyt ihan eläimilliselle tasolle . . . Ensin kuulemma edesmennyttä siskoaan opetti ja ohjasi isosiskon varmalla kädellä, rahaa vastaan annettuihin nautintoihin. Ja nyt sitten toimitaan / yritetään sitä madamena yhdelle mopsille . . . Mutta sen on vaan pitkäkestoinen projekti, tuo pentutehtailu vaikka siinä olisi Miami- lisää.
  Talkkari vaan visioi herkkänä hetkenään, että "vahingossa ympärijurrissa" Mia Mari Johanna, luo lyhyt, mutta sitäkin leveämpi istaisi yhden pennun päälle . . . Ja sitten lanssi kutsuisi synnystyssairaalaan  . . . Pitänee laittaa tuo korkki kiinni hetkeksi . . .