lauantai 19. syyskuuta 2015

Kohta "repeää" tai . . .

  Sitä vaan glamourinen Mia Mari Johanna vaan "lomailee" ja nauraa pienessä jurrissa itsekseen, kun Suomessa on varsinaiset hulabaloot käynnissä. Mielenilmaisua hallituksen tulevia toimia vastaan ja pohjoisesta invaasiota tekeviä partapoikia . . . Mia Mari Johanna olisi kyllä alta aikayksikön paljastanut tämän yhden partapojan, mikä vedätteli 100- 0 päämisteri Juha "halleluja" sippi- Sipilää . . .

  Tosin kuulemma itse Mia Mari Johanna tulee laittamaan tämän maan asiat kuntoon, muutamalla txt- viestillä, kuten taannoin Ilelle kävi ulkoministeriä . . . Soini on sinänsä otollinen kohde, että paljon on paljastunut katolilaisten pervesseistä toimista, vaikka Timo ei olekkaan pappi tai kardinaali. Samalla glamourisella tulilinjalla tulee olemaan muutaman näpyttelyn jälkeen Sipilä, tuokin on jonkun valtavirrasta eroittuneen lahkon jäsen . . .

  Että saataisiin tämän maan asiat kuntoon, niin laitetaan Mia Mari Johanna glamourisen yleispätevin toimin asialle. Toki samalla väärät tuomiot kumoutuvat ja elämä palaa normiuomiinsa . . . kansalle leipää ja glamourista sirkushuveja.
  Mukaan voisi tulla Topi Sukari, kera paljunsa kera . . . vakka kantensa valitsee, sillä lie Topilla on rahaa senverran piilossa, että pystyy kustantamaan Mia Mari Johannan glamourisen Miamilaisen elämäntyylin . . . ilman, että karvalompakkoaan raottelee satunnaisen jatkuvasti . . . Ei Toki ole niin pervo, että paikuttelisi jatkuttavasti päivät pitkät, vaikka viagraa käyttäisi . . . kaikella on näet rajansa.

Kansan syvien rivien toive: Tule pikaisesti kotiin ja vaikka suoraan Hämeenlinnan vankilaan, sinua tarvitaan täällä . . .