torstai 24. syyskuuta 2015

Topless

  Jos tällä kertaa suosiolla jätetään Mia Mari Johanna sivuosaan, sillä talkkariakin hämmentää suunnattomasti se mediatulva, mikä pyörii tuhdin-Tukiaisen ympärillä . . . maailmanympärys. matka. Tuli tehdyksi tai ei, niin seitinohuesti seuraava uutinen ohittaa glamourisesti Mia Mari Johannan.
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1443066135143.html

  Pesupalju-Sukarin on yrittänyt saada Lolan riisumaan yläosansa ja esittelemään luomurintansa. Liekö tuo pieni pervo olisi muutakin yrittänyt tehdä. Seitinohut ohitus tulee siitä, että jotenkin Turkkusen suunassa on kaikenlaisia pervoja, kuten Ile itse. Silloinhan muutamalla kännykään tehdyllä vistillä toinen pervo sai potkut ministerin pallilta, mutta ei lienee palleille.
  Toinen huomoinarvoinen ajatus talkkarien salaseuran salaisessa kokouksessa virisi, että lopullinen niitti avioerolle oli glamourinen pyörähtely Maskun toimittassa sangyssä, johon Topi oli rahan voimalla kellistänyt Mia Mari Johannan . . . ja käry kävi viimeisen kerran, liekö peräti sitten jonkinmoisen veneerisen taudin kautta . . . ken tietää ei aina kerro . . .

  Moni tai oikeastaan helvetin moni haluaisi, ensinnäkin nähdä Mia Mari Johannan kaltereiden takana ja sitten häipyvän sinne Miamiseen, sen miljonäärin luokse . . . Mutta, lie sevenheven pakostakin paremman puutteessa kannattelee tätä, että edes jotain jutun juurta olisi . . .

  Talkkari on tässä näet ollut vähän lomalla ja joutunut ensisijassa turvautumaan toissijaisiin lähteisiin, mutta muutosta on tulossa, kun uusi salainen agentti aloittaa hommansa täydellä teholla . . .