torstai 3. syyskuuta 2015

Syksyn lomailua(kin)

  Talkkari on sitten siirtäytynyt hyvin ansaitulle kesälomalla, vaikkakin näytää täällä pohjoisella pallonpuoliskolla se kääntyvän talveen. On talkkarin kaveri pudottanut tässä pari sorsaakin, tosin se tapahtui sairaalassa . . . vuodepotilaaksi, kun joutui epämääräisten sydänvaivojen vuoksi. Mitä nyt miehellä on ikään vähän yli 80- vuotta ja sai kuulla sairastavansa "herrasmiesten nuhaa" eli rehdin kansankielisesti . . . Tippuria.
  Ja lie siuvaantunut siitä, kun tohtori oli  torunut ns. "paljaalla puuhastelusta" . . . Vielä ei ole tietoa, aivan varmaan että olisikohan juttuun jotenkin liittynyt Mia Mari Johanna . . . Talkkari alkaa tutkituttamaan juttua, jahka tältä lomareissulta selviää . .  .

  Erilaisissa medioissa on jonkinlaiseen pikkupääosan esittäjäksi tunkeneet nä huojuvat homot ja niiden jatkumot . . . Oliskohan syynä se, että Mia Mari Johanna kun tekee tätä diibadaaba- matkaansa ympäri mualmoo, niin hiiret ovat hyppineet pöydälle, kun emakkorotta on pois jokseenkin kuvioista.
  Ja eräässä postauksen mukaan olisi tällä hetkellä Filippiineillä, tarkemmin ei tietoa millä saarelle . . . Lie ei sentään Jolon saarella ja Mia Maria Johannan 4:n Laudaatturin ymmärtämyksen mukaan siellä olisi mahtavia moloja . . .
 Liekö ennen 12:sta päivää kuluvaa kuuta kumminkin piipahtaisi käymään Meksikossa  ? ? ? Kun huudellut kaipaavansa miestä ja tässähän sitä olisi jokaisen sentin verran:
http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/314314-tassa-uusia-kuvia-miehesta-jolla-on-maailman-suurin-penis-48-senttia
  Rikas tuo mieshän ei ole, mutta glamourisen bisnesvaiston omaavana Mia Mari Johanna saisi täytettä roppakaupalla pinkin väriseen meikkipussukkaansa  . . . ja samaan syssyyn "miestä huutavaan tussukkaansa".Olisi siinä titaanien taistelu, josta olisi kiinnostunut VIVID- tuotantoyhtiökin . . .