keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kumpi pahempi ? ? ?

  Talkkari on tässä suuren partalapsi- pakolaisinvaasion edetessä alkanut hieman laskeskemaan kulunkeja valtiolle, versus Mia Mari Johanna Tukiaisen glamouriset sekoilut oikeuslaitoksemme kanssa . . .  Karua on numerollinen data, kun sitä oli syöttänyt tietokoneeseen ja tämä raksutti laskutoimituksiaan . . . yli viikon.

  Eli lyhyesti virsi glamourisen kauniisti . . . Toki on poliisia vaivattu Tukiaisten glaanin toimesta monasti ja istuntopäiviä oikeudessakin ollut kosolti, eli mitä lie tästä sitten rahallisesti tuleekin . . . joitain satoja tuhansia euroja. Mutta, glamuoriselta ja taloudelliselta kannnalta katsottuna plus- merkkinen luku kaatuu glamourisesti pinkkiin Hello Kitty- meikkilaukkuun kumminkin . . . Siis yhteiskunnalliselta hyvinvoinnin ja taloudellisen pyörittämisen kautta . . . Nuutuvat kapakat ovat saaneet lisää asiakkaita, lehdet myyneet kuin häkää ja ihmisillä on ollut glamourisen hauskaa Tukiais- glaanin sekoiluja ihmetellessä . . .
  Siis Mia Mari Johanna Tukiainen on ollut jonkinmoinen moottori taloutta piristäessään kommervenkeillään ja glamourisilla hellokittynauhatansseillaan.


  Ja tahän löytyy ihan todellista faktaa, tosin sen on joutunut kaivamaan Norjasta, kun kateelliset suvalakit Suomessa piilottelevat totuutta kaikin tavoin . . . .
  Norjassa on tutkittu maahanmuuton kustannuksia. Maan tilastokeskus jakoi omassa tutkimuksessaan vuodelta 2012 lähtömaat kolmeen ryhmään. Keskimääräisiksi yhteiskunnallisiksi tuotoiksi maahanmuuttajan koko elämän ajalta tilastokeskus arvioi länsimaisen maahanmuuttajan osalta noin 100 000 euroa, itäeurooppalaisen maahanmuuttajan puolestaan maksavan saman verran ja muualta tulleen maahanmuuttajan kulujen olevan peräti 500 000 euroa.

  Eli kumminkin, plussalle jäädään ihan mitä kautta tahansa laskien . . . vaikka Upsalan ekonomien kaavojen mukaan.