sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Julkkistaivaan alla . . .

  On taas pulpahtanut pinnalle yksi pintaliitäjä lisää  . . . tai tämä yrittää pysyä valokelassa, ennen kuin rupsahtaa täysin tai joutuu menemään oikeisiin töihin. Toki selällään olo voitaneen jossain tapauksessa laskea työksi . . . Mia Mari Johanna voinee kertoa siitä enemmän.
  Onneksemme ei Jungnereita ei tule enempää, sillä tuo naisten naurattaja on poistattanut pallinsa, osana syövänhoitoaan . . . Eli piikillä ja pillerillä on pitänyt mieskuntoaan yllä. Emilia Poikkeus ei lienee kestänyt tuota jatkuvaa  . . . ja suuntaa katseensa jääkiekkoilijoiden suuntaan . . .  Hyvä on aloittaa näistä uusista nuorten maailmanmestareita . . .

  Mia Mari Johanna Tukiainen ei vielä ole tajunnut sitä, että jääkiekkoilijan vaimona olisi päässyt tosi pitkälle. Tosin nyt se on taatusti tämä mahdotonta, ellei joitain pohjalle valuneita entisiä suuruuksia ala metsästää.
  Rattoisasti on mennyt katkolla aika, sentään on kuuntelijoita paljon ja lääkityksen saa kohdalleen . . .  ja Tukiaisten tapaan liiotellen oireitaan.

  Ja tässä pakkashelvetissa talkkari on huomannut tiettyjä samankaltaisuuksia VR:n ja Mia Mari Johannan myöhästymisten ja peruutusten suhteen. VR:llä ei tilastoida alle 3 min. myöhästymisiä ja kokonaan perutuille vuoroille ei ole kategoriaa. Mia Mari Johannalla taasen se 30 min- 3 tuntia ei ole edes myöhästyminen ja perutun keikan syynä on aina VR tai järjestäjä . . .
 Se on näet tullut aikoinaan todistetuksi, oikein kuvien kera . . .  juna myöhässä ja siitä johtuva mielenilmaus . . .
http://www.nesretro.com/yabbfiles/Attachments/408704_4765749022767_598310950_n.jpg

  Talkkari on tiiranut kristallipalloon ja toteaa seuraavaa :
Jungner tulee uudelleen "esille" jo ns. voitetusta syövästään . . . 
Mia Mari Johanna taasen toteaa voittaneensa viinapirun . . .