torstai 28. tammikuuta 2016

Töpselinenän törinöitä

  Talkkari ei ole, kuin juuri vähän sivusilmällä tarkkailemaan Suomen ainoaa glamourista julkkista, Mia Mari Johanna Tukiaista. Ei ole tietoa, että onko viimeajan postaukset tehty valvotussa olotilassa  . . . siis sairaanhoidon ammattilaisten vai juujuu- jengin kanssa. Tulos on kumminkin, riemastuttavan erikoisen surullinen ja naurettava . . .  Ei ole Mia Mari Johanna ollenkaan tällä planeetalla ajatuksineen . . . Ja ohi menee myös sukkula Venukseen, kaukaa ohi.

  Talkkari on viime aikoina kiinnostunut tästä hallitsemattomasta maahan tulosta . . . Ja kun täällä ei ole löytynyt sitä sateenkaaren päätä ja Mia Mari Johannaa esiintymään, niin kiireesti ovat kääntäneet kelkkansa ja omakustanteisesti lähteneet Suomesta .  . . Se siis näiden koneinsinöörien mahdollisesta rikastuttamisesta täällä.

  Kerta Mia Mari Johanna on nyt pyhällä hengellä jollain tapaa täyttynyt, niin kannattaisi ottaa yhteytää ja ihan minkäläista tahansa, itse pääministeri Sipilään. Onhan tuo jonkun lahkon taivaanluotsi . . . siinä lie olisi kipunaa ja raamatunlauseita ilmassa, kun nämä kaksi onnetonta kohtaisivat . . .