lauantai 9. tammikuuta 2016

Koomassa . . .

  On sitten SE tapahtunut, että on Mia Mari Johanna kirjautunut jollekkin päihdeklinikalle ja harhaisessa . . . toki ymmärrettävästi sekopäisessä päässän luulee maksavansa koko lystin itse.
http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiaisen-tila-vakava-katkaisuun 
  Lienee kumminkin asia on niin, että mistään glamourisesti ja Miamilaisesta hoitoyksiköstä ole kysymys, pinkkeine lakanoineen. Yhteiskunta kumminkin kustantaa . . .Ei pinkin meikkilaukun kansi avaudu moisen hapatuksen kustantamiseen.

  ESSO:n entisessä baarissa talkkari nappasi pienen potin, kun arveli että ennen helmikuun "helteitä" Mia Mari Johanna lähtee "telakalle". Lie tämä kerta jos toinenkin, kun viinapirua yritetään kesyttää . . . mutta mistä sekakäyttäjälle löytyisi samanlainen konsepti ? ? ? Liekö tiettyjen pillerien saatavuus on vähentynyt ja korvikkeita ei löydy. Johan Mia Mari Johanna aikoinaan vetäisi Oulussa tai sielläpäin muutamat viivat yhden bändin jäsenen jalkatalkkia . . . Siinä "paljastus"kirjassa on juttua.

 Kun koirat eivät enään vetäneet yleisön kiinnostusta, niin sitten heitettiin peliin katko ja sen galourisen tuomat vieroitusoireet ? ? ?  . . .  Milloinkohan Mia Mari Johanna onkaan ollut täysin vapaa kaikista päihteistä ? ? ?

 Talkkari nyt joutuu mennä konsultoimaan jonnekin läntiseen Suomeen, missä kuulemma on tullut lunta vähän reippaammin . . . sitä se ilmaston lämpeminen aiheuttaa, kera helvetinmoisten pakkasten . . .  Pohjoisnavallakin on lämpimämpää . . .