tiistai 5. tammikuuta 2016

Uusi wuosi- vanhat kujeet.

  On se sitten vuosi vaihtunut ja monenmoista muutosta on tullut. Esimerkiksi 100% korvattaville lääkkeille on tullut 50 euron omavastuu . . . Ja millaisen rähinän olisi Mia Mari Johanna järjestänyt apteekissa, kun rakasparas sisko ei olisikaan apteekkimaksulla saanut insuliniaan. Ei todellakaan olisi meikkipussukka raottunut moisesta tuhlauksesta.

 Toki Mia Mari Johanna juurikaan ei pettänyt, mitä on tullut uudenvuoden ympärillä olleeseen hulinaan, glamourisen taattu Tukiasta jälleen . . .   Ja toki uutena vuotena on uudet kujeet, kerta kaikki räkälät on kieretty ja parhaat useampaan kertaan . . . glamourisen Hello Kitty- nauhashown merkeissä . . . '
  Nyt näet saa kennel- väki kuulemma alkaa nauttimaan Mia Mari Johannan glamourisesta läsnäolosta . . . koiranäyttelyissä. Voi elämän kevät, millainenkohan härdelli ja hässäkkä tulee olemaan kun ilmeneekin koirien olevan ns. paperittomia ja siten siis  . . . rakkikoiriksi luokiteltuja.
  Siinä varmaan käännetään maat ja mannut syyllisen löytämiseksi ja kyseessä on vähintäänkin glamourinen raiskaus . . . Ja ylkä kärsii taas. Siinä paukutetaan päätä muullakin, kuin raamatulla minkä Mia Mari Johanna tuntee kannesta kanteen ja toki omaan glamouriseen tapaansa. Ja sehän se ainoa oikea totuus . . .

  Talkkari nyt valmistautuu nyt katsomaan lätkämatsia, on telkkari pultattu seinään ja varatelkkari on valmiina varastoissa. Näet kerran talkkari heitti kiivastuksissaan telkkarin parvekkeelta alas ja syynä oli suomlaisten häviö lätkäpelissä.