torstai 18. helmikuuta 2016

Jälleen . . . vaihteeksi matkailua.

  On siis C- 130 Hercules- kuljetuskone (max. lentoonlähtöp.  70 300 kg) taas kiepsahtanut käymään Suomessa . . . sillä vahvat huhut kertovat, että Mia Mari Johanna on jälleen alkanut kaukomatkailunsa. Muu ei näet ole sopiva kujettamaan tuota eräänlaisen ryhävalaan ja virtahevon galmourista ja vaaleanpunaista ristisiitosta.

  Ja tietty tuli vedetyksi sitä valkoista pulveria sieraimiin ja vieläpä varmaan samanlaista ainetta, kuin aikoinaan pohjoisessa eräällä keikkapaikalla. Oli näet erään bändin jäsenen jalkatalkkia siinä pöydänkulmalla . . .
  Siis siis, EHKÄ siitä johtuen on taas rakasparasshisko ilmestynyt ja antanut glamuorisia ennustuksia . . . väriä vaihtavia morsiuspukija (lue lainapeitteitä) ja Angelina Jolie oli myös jutustellut, liekö oikein Miamisen englannilla jotain . . .

  Ja vastoin parempaa tietoa, ei se Mia Mari Johanna millään tapaa ole ollut aiheuttamassa Risto- Matti Ratian ja Anu Sagimin ; Gonjan prinsessa, minkä arvonimen sai ex. aviomieheltään, itse Gonjan prinssi Carl J. Danhammer (alk. Jouko Juvonen)  avioeroa. Yksinkertaisesti, toisella ei toimi ja toinen juoksee vieraissa . . .

  Liekö tapahtuu jälleen ihme, että tuo Miamilainen tai jostain amerikoista oleva miljoonikko yhyttää tuon kaukomaille matkanneen Mia Mari Johannan ja muistaa tämän glamourisen HelloKitty- nauhatanssin ? ? ? Käykö siinä niin lopujen lopuksi, että Loviisan luuseri jää lehdelle soittelemaan .  .  . ainakin hetkeksi aika, näet routa PORSAAN kotiin ajaa . . . sanoo vanha sanonta.