keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Yksinkertaisesti, hullu mikä hullu . . .

  Tulihan se sitten oikein hovioikeuden toimesta todennetuksi ja tuomarin nuijan kopautuksen kera todistetuksi, että Mia Mari Johanna on aikuisen oikeasti hullu >>> kaksisuuntainen mielialahäiriö. (yksikertaisella 4:n Laudaturin hullulla) << jotka eivät ole aikuisen oikeasti laudatureina merkittyinä yo- todistuksessa . . .

   Todellakin, menihän siinä tovi jos toinen, että oikea diagnoosi saatiin aikaiseksi. Mutta, nyt on asiassa toinenkin puolensa . . . Mia Mari Johanna tulee taatusti yrittämään kaikkien aikaisempien tuomioidensa kumoamista . . . hulluksi kun on todettu, vaikkakin viranomaisten toimesta jälkikäteen.
  Mutta miten käyneekään niille sadoille rikosilmoituksille, joita on sormet verillä Mia Mari Johannan leikisti oma juristi tehtaillut raskakaita rikostutkinkintoja varten  ? ? ?  Talkkarillakin lienee niitä vino pino odottamassa . . .

  Tosin Mia Mari Johanna saattaa laittomasti epähuomiossaan ja kun on hullu, kopsata tai käyttää . . . talkkarin ns. vastuuvapauslausekketta:
Kaikkea kirjoitettua ei kannata totena ottaa, täytyyhän sitä muokata, ettei se tule täysin julki. On täysin lukijan oman mielikuvituksen ja päättelykyvyn varassa eroitella totuus ja taru.