torstai 11. helmikuuta 2016

Korkeimman kädessä . . .

  Mia Mari Johannan ns. hoito, alkoholismista ja sekakäytöstä on siirtäytynyt uuteen moodiin. On keskusteltu henkien kanssa ihan kahden, liekö ilman lepositeitä . . .
  On varmaan samalla tasolla nykyhallituksen kanssa . . . jutuissaan. Liekö jonkin salaisen sopimuksen tehnyt urpon, eikun Orpo:n kanssa ja samaan on upotettu tuomioiden lieventäminen H-O:ssa, eihän Mia Mari Johanna osaa lyödä . . . Vantaalla demostroi asiaa aikoinaan oikein oikeudessa. Mitä nyt suoraan kun tuli Riihimäeltä jäi ratista kiinni ja Hämeenlinnasta roudattiin oikeuteen. Siihen näet viittaa viimeisimmät postaukset ma-tu ongelmasta . . .
  Muuten, missäköhän on tämä entinen keikkamanageri Jarna . . . Kervinen- Lahdenvuo- Leskelä . . . Woman`s Mc:n perustajajäsen, sekä entinen keskustapuolueen kunnallisvaaliehdokas . . . sekä  Arton nyx- ex tyttöystävä . . .

  Toisaalta, kun Mia Mari Johannalla on iänikuinen hinku karistaa Suomen pölyt jaloistaan, niin talkkari on tässä visioinut pari paikka . . .

  Amerikka ja siellä Miami - - - Showpainija, kas tuota massan kautta näyttävyyttä (kokonsa puolesta) on tullut hankituksi . . .vaikka ei osaa lyödä . . . 

  Japani  - - - Jo kokonsa puolesta, lie tuo paino alkaa ykkösellä ja pari numeroa perään ja siellä, jos ei vastusta löydy naisten puolella niin miehiä vastaan, nimittäin sumopainiin . . . Siinä kyllä läski lätisee, kun titaanit kohtaa . . . .