sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sensuuria . .

 Tässä kun Talkkari ja moni muukin kriittisesti suhtautuva henkilö, eritoten rikollisten ja varsinkin viharikosten uutisointiin on huomannut lehdistössä raakaa sensuroitia . . .Tökkii mitä tökki ettei pysty kommentoimaan. Ensialkuun auttoi nimimerkin vaihto, että kirjoitus julkaistiin. Nykyään samalla nimimerkillä tai sitä muistuttavalla on täysin turha edes yrittää, päästä "läpi" sensuurin. Myöskin totisesti näyttää siltä, että sensorin mustalle listalle on päässeet tietyt sähköpostiosoitteet.
 Näyttää siis siltä, että suvaitsevaisuuden hämärään viitan suojaan onkin kätkeytynyt jonkinmoinen käki: (Cuculus canorus) .
 Onhan lehdistö yksi kuudesta valtiomahdista:  Tiedonvälitysvalta. Mutta käyttääkö muu viisi muuta "valtaa" keppihevosenaan tätä . . . ainakin ennen niin riippumatonta valtiomahtia ? ? ? 

 Talkkari tässä teki vain pienen "testin" muutaman ystävän kanssa. Kukaan ei saanut kirjoitustaan läpi, ja aina ilmoituksen tuli kummallinen virheilmoitus palstan "ongelmista" ja Ei jutussame muuta, kuin kerrottin vain ja ainostaan faktat näistä jutuista:
 http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Mies+ja+nainen+vangittu+ep%C3%A4iltyin%C3%A4+terrorismiin+liittyvist%C3%A4+rikoksista/1135269404817
 ja tästä:
  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tanskalaista+Muhammad-pilapiirt%C3%A4j%C3%A4%C3%A4+uhattiin+taas/1135269419218

Eli mitä tässä hymistelemään . . . samalta mantereelta ja vähintäänkin samalta suunnalta molempien tapausten epäillyt tekijät ovat . . . .  Panee vaan miettimään . . . .