keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Ihan homona

 Talkkaria naurattaa joka kerta, kun kuulee pikkupoikien kertoilevan juttuja kiihkoissaan ja tehostavan sanomaansa, ihan homona- lauseenparrella. Ja taas on homot, jos ei tapetilla niin lehdissä ja mitä nyt vähän tanssahtelevat telkkarissa. Mitenköhän J. Toivola saa tanssiinsa kiihkoa ja tunnetta, kun tanssiparina on nainen ? ? Taas on pompannut lehtiin, että muutama kansanedustaja jää pois linnan juhlista, ihan periaatteelisista syistä. Kansanedustaja Hakkarainenhan on itsestäänselvyys ja kansanedustaja Oinonen jättää tanssikengät kotiin, mutta liekö kumminkin menee paikalle linnan juhliin. Kuulemma joitain sotaveteraaneja ei lienee ällöttänyt korva suussa tanssivat mies tai naisparit, vaan ihmetelleet maailman menoa muuten.
  Talkkari on internetin syvyyksistä kaivanut ei- välttämättä- esiintulleista samaan sukupuoleen vähintäänkin kiinnostusta ellei parisuhteessa olleista ja elävistä, mutta suurelta kansalta piilossa olleista: Erkki Toivanen, Valentin Vaala, Reidar, Särestöniemi, Kari S Tikka, Antti Taskinen, Mappela Lehtonen jne. jne.
  Äkkiseltään kun silmäilee listaa, niin taiteen puolelle homma kallistuu ja toki joukkoon mahtuu suurlähettilästä, kansanedustajaa, professooria, tosi-tv tähteä ja yksi sarjamurhaaja. 
   Istuvaa presidenttiä ei listalla näkynyt, mutta SETA:n touhuissa on ollut mukana, joten talkkari päättelee että on suhannut siellä aivan poliittisista syistä. Eräänlaista ennnalta tehtyä salaista vaalityötä, joka sitten on huipentunut presidentin virkaan. Onnea vaan pitkäjänteisyydestä, vaikka meikäläinen ei äänestänytkään Halosta. Mielessä kyllä kävi poliittisen turvaspaikan hakeminen, mutta talvi- ja jatkosodan perinteet velvoittivat kestämään poliitikkojemme munaukset maailmallakin.

 Talkkaria ei haittaa seksuaaliset vähemmistöt pätkääkään, mutta meikäläisen recumista tulee tavaraa vain ulos, eikä sinne työnnetä mitään ei edes enään kuumemittaria.