torstai 3. toukokuuta 2012

Matkailua

 Talkkari tässä huomasi, että VR on juhlavuoden ( 150 vuotta ) kunniaksi alentanut joitain lippujen hintoja. Ja pitihän tätä kansallista aletta käyttää hyväksi, akka kun on vinkunut matkustelemaan vähän. Ajatella nyt että matka on 1/3:n hinnalla saatavissa, niin toki Talkkari ostaa tällaisia lippuja. Ihan lähellehän Talkkari ei akkaa viitsi lähettää ihan lähelle, kun tuo kumminkin osaa kotiin illaksi. Joten kustannushyödyllisyyttä verraten aikaan, niin tuollaiset päivän parin tripit Talkkari on järjestänyt muijalleen.
  Esimekiksi tänään vaikka Joensuuhun siitä sitten huomisella vaikka Rovaniemen kautta Lappeenrantaan ja kotiin viikonlopuksi. Ja mitä karttaa tuli katseltua, niin monituiset mahdollisuuden on lähi- kaukomatkailuun ihan nimen perusteella. Ensi viikolla voisi Talkkari ottaa akan tarakalle ja käydä vaikka Arabiassa, sellainen kaupunginosa kun löytyy Helsingistä tai ajaa loikotella käymään Venäjällä joka taasen löytyy Humppilassa.

  Tosin muijalla on tuo pinna joskus vähän lyhyt ja sitten saattaa alkaa jonkimoinen turpamylly, niin eräs tilasto voi mennä uusiksi, nimittäin Suomen väkivaltaisimmat kunnat. Talkkarin kotikunnassa ovat paikalliset oppineet ja jotkut jopa kantapään kautta, ettei Talkkari vittuilla ei sen puoleen kyllä muijallekkaan.
 http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/taalla-heiluu-nyrkki---is-selvitti-suomen-vakivaltaisimmat-kunnat/art-1288466209176.html