tiistai 8. toukokuuta 2012

Pelissä jälleen mukana

  Talkkarin on myönnettävä, että on ollut "vähän" kiireitä tässä menneellä viikolla. Vappu tuli ja meni . . .  ei ihan suunnitellusti kun kaverit houkuttelivät käymään kaljalla, mutta muijalta tuli ilmainen vappunenä kotiin tullessa. Paha vaan, ettei sitä saa pois vaan kehon luonnollisen toiminnan kautta se paranee. 
  Ja helposta nuo akat ottaa muutenkin kierroksia, kun vain vähän on tiiraillut kaksi . . . . pyöräisiä, jos vaikka taas antaisi tullen tuivertaa vähän pidempiä matkoja. Meitä on monta kohtalontoveria tässä maailmassa. Ja se kiihtyvyys . . .  joku ZX-10R tai Blackbird jää toiseksi ja taatusti 100- 0 kun muijalle ilmoittaa edes miettivänsä pyörän ostoa taas. Talkkari onkin miettinyt iltojen iloksi selailla netissä tai hommata mainoksia ja siinä venosti huokailla kuvia katsoessa, tosin koko ajoasu kaikkine värmeineen on oltava päällä tai hankkia kunnon haarniska.

 Toinen syy tällaiseen pienoiseen hiljasuuteen on toki jääkiekko, toki peleihin oli käytävä tienaamassa ja hommaamassa pari taulu- teeveet varastoon, jos käy niin että vihapäissään taas roiskaiseen sen takapihalle. Mutta kunnon peli on vielä pelaamatta ja vinha veikkaus, että jokunen missi tai muu julkkismimi vielä tässä nähdään jonkun jääkiekkoilijan kainalossa, eli niin se rakkaus voi alkaa äkkiarvaamatta rehottamaan.