tiistai 28. elokuuta 2012

BB . . . kaikkea se onkin taas

 On taas "se" aika kun ihmiset pääsevät tiirailemaan jonkinmoista tositeeveetä ja kommentoimaan asukkeja. Talkkarikin meinasi eilen saada jonkinmoisen sydänkohtauksen, kun Talkkarin nainen ehdotti BB:n 24 tiirauskortin hankkimista . . . Meni siinä jokunen hetki ja muutama sydäntä vahvistava, ennen kuin pilaksi oli moinen möläys tarkoitettu.

 Sen verran perverssi Talkkari on, että piti ihan vähän vaan tiirata tulevia asukkeja ja vain kuvia katsellessa. On siinä pojilla panourakkaa, jos jokaisen läpi käy 14 naista ja 4 miehen tapaiseksi luokiteltavaa kolmijalkaa. Pienen pieni epäilys on kyllä, että vartavasten tämän vuoden kokoonpano ol valittu.
http://www.iltalehti.fi/bigbrother/201208270194803_bb.shtml

 Talkkarin oma BB- kokoonpano voisi olla mielenkiitoisempi mm. Tuhnu- Tukiainen yks`hailee kumpi, ministeriplanttu Käteinen, Harkimo itse oikeutettuna narrina ( Jokerit ), ex- resitentti Halonen, polliisipiällikkö T / Paatero, tiploomi-ekonomi Airisto, puhemiäs Heinäluoma, puhdistus- Oksanen, Turkkusen Rostedt ( pakollinen turkulaisedustus ), Puhun niin totta, kuin osaan Jäätteenmäki ja moni muu lisäksi . . . Niin sanottuna puhuvana päänä voisi toimia jalasmökistä käskien Paavo Väyrynen . .

 Ei helvetti, Talkkari lähteen ottamaan muutaman kalj . . . ei kun suoraan jokusen ison kossupullon.