maanantai 6. elokuuta 2012

Kulukorvauksia . . .

  Taas on jotenkin menneet käsitteet sekaisin ainakin miljonääri- kansanedustaja ja vieläpä Keskustan puheenjohtajalta Juha Sipilältä, mitä tarkoittaa veroton kilometrikorvaus. Oli tollo mennyt halpaan, kun kaupparatsu oli alkanut vuodattamaan TULOJENSA pienentyvän noin ajoneuvon OSAMAKSUN verran, jos "huttu- Jutan" suunnitelmat saavat joskus sinetin, eli kilometriKORVAUSTEN alentaminen.
 http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288489846134.html?pos=ok-nln#comments-anchor

  Talkkari ymmärtää ihan kansakoulun pohjalta ymmärtäin, että kilometrikorvaus ei ole veroton palkan lisä, vaan korvauksella katetaan ajokin TYÖaikainen kuluminen / käyttö. Johan tässä taannoin kiinteistövälittäjät jäivät kiinni kilometrikorvauksen kanssa kikkailusta.
  Talkkarilla aikoinaan tuli helvetin paljon työajoa omalla autolla ja näinollen syyteoikeuden jo vanhennettua, Talkkari voi paljastaa: Jonkinmoinen määrä tästä verottomasta kilometrikorvauksesta oli ihan aidosti ylimääräistä palkanlisää . . . Vaikka bensiini oli halpaa . . . ja muutoinkin kustannukset piemmät, toisaalta moni naapuri katseli kateellisena Talkkarin kulkupeliä ja tässä linkissä "se" hitaampi ja arkisempi versio.
:http://www.edmunds.com/ford/mustang-svt-cobra/1997/
  Hyvä ettei Talkkari joutunut tyrmäämään suurimpia kateellisia, kun joskus heitti pihalla: Kasilla se on kiva ajaa . . .

 Eli Talkkarin resepti tähän ongelmaan on: Laittaa nämä matkarakastajat uudelleen kouluun, kera Sipilän kädestä pitäin opettain, mitä tarkoitetaan sanoilla KORVAUS ja PALKKA . . . näin ensialkuun . . .