perjantai 26. lokakuuta 2012

Naisten pukeutumismokia.

  Talkkari on sitten päättänyt kuolemaa suoraan silmiin katsoen ja sitä halveksien ottaa esille naisten pukeutuminen ja pahimmat mokat rättien kanssa. Mutta sentään jutun tueksi Talkkari voi käyttää erästä tutkimusta ja lehtiarkittelia.
http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288510792163.html?pos=ok-nln 

 Mistään ikähaarukasta on kyse, niin ei ole hölkäisen pölkäsen tietoa, ainenkaan Talkkarilla. On floppina listassa nahkahousua, napapaitaa, vyölaukkua ja toki silmiä hivelevänä ( miehille ) yksityiskohtana on läpinäkyvä toppi. Ei siinä mitään, jos alla ei ole rintaliiveja tai muita kohottavia elementtejä, nehän vain vievät seksikkyyden asusta mutta kenen päällä . . .  oheisessa linkissä on MILLOIN SE EI TOIMI:
http://johannatukiainen.seiska.fi/wp-content/uploads/2012/10/t502.gif

  Talkkari kun silloin tällöin käväisee etelän auringossa lämmittämässä luitaan, niin siellä vitä vasta näitä pukeutumismokia näkee. Tosin Talkkarikin on huomannut, että on siellä seksikään ihanasti pukeutuneita naisia myös, mistä on sitten johtunut jonkinmoinen ja jatkuva puolistondis. Ilmankos monet miehet etelässä lomalla olleesaan suosivat hieman löysänlaisia housuja . . . Talkkari yksi kaveri on hoitanut tämän joskus kiusallisenkin ongelman ottamalla etelään mukaan ns. roudarinteippiä rullan pari.

  Talkkari ja muutama kaveri on alkanut pitämään, joko oman akan kuvaa lompakossa / huoneen oven sisäpuolella tai sitten jonkin suttuisen oloisen julkimonaikkosen kuvaa, jos vaimo vielä kiinnostaa.

Talkkari ihmisystävällisenä on sitten kaivanut internettiä ja laittaa muutamasta räyskästä kuvan, ottaa siitä ja laittaa vaikka tietokoneen taustakuvaksi:

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c0.0.403.403/p403x403/47873_3765781703447_371585795_n.jpg

http://www.stara.fi/2012/10/08/angelyne-paljasti-pikkuhousunsa/gallery/67326/

 Niin tosiaan, Talkkarikin on jos jonkimoista nähnyt, niin vieläkin tulee huimauskohtauksia, sekä nyt ei seiso edes sinisen pillerin voimalla ja visioiden Marilyn Monroeta vierellään peuhaamassa.