sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tyrkyt . . .

  Maailman jokaisessa kolkassa on ihmisiä, jotka luulevat omassa kierossa mielessään, että kuuluisivat olla "henkilöitä joita tulee kaiken kansan palvoa" . . . Hyvänä apuna siinä on ns. juorulehdet . .  .  Suomessakin kyseenalaisen kunnian suurimalta osin hoitaa  . . . ulkomailta ujutettu formaatti. Talkkari tässä helluntain kunniaksi listata vähän henkilöitä, ketkä ovat onnistuneesti pulpahtamaan kaiken kansan tietoisuuteen, harmaasta massasta . . .

  Eräitä ilmiselviä Opportunismi:n (merkitsee kulloistakin tilannetta hyväksi käyttävää, vallitsevia oloja myötäilevää asennoitumista tai niiden hyväksikäyttöä moraalisista näkökohdista välittämättä) "riivaavia" ihmisiä ovat eittämättä:

 "Super- Marjo" Niittyviita; Talkkarin mielestä tällä Andreas Golbergin entisellä patjalla ei ole ihan kaikki kohdallaan, siis pääkopassa. Kun ei onnistunut oma urheilu- ura, niin sitten uhrataan lapset julkisuuden alttarille, vieläpä siten että raskaana ollessaan "super" oli päättänyt "lihoa" vain tietyn määrän . . . välittämättä sikiön hyvinvoinnista. Ja eiköhän tyttäretkin "pääse" sulostuttamaan yleisöä tanssirhmässä, kun ikää ja muotoja alkaa tulla . . .

 Majuri Timo T A Mikkonen ja hänen kampaajavaimonsa Nina (os. Salonen). Mikkonen kun on ollut jonkinmoinen hoilaaja sekä media- pelle tv:n alkuajoita alkaen, niin nykyinen kotiäiti "kaappasi" nykyisen vaippamajurin itselleen vuonna 2001. Siitä alkaen on Nina mm. syyllistänyt työssäkäyviä äitejä ja omalla teflonisella tavallaan antanut "lausuntoja" melkein mistä tahansa. Politiikassakin on sentään ollut meriittejä ollut mm. Myrskylän kunnanvaltuustossa ( 21 ääntä vuonna 2004.) ja vielä "huimemmalla" äänimäärällä kirkkovaltuustossa.

 Nämä kaksi esimerkkiä on siitä, miten oman kieroutuneen julkisuudenhakuisuuden papitarta ovat valmiita uhraamaan jäkikasvunsa . . . pysyäkseen itse otsikoissa. . .  ovathan he täydellisiä äitejä . . . omasta mielestään.
  Ja sitten on vuorossa, eikä todellakaan mitä tulee palstamillemetrillä mitataan, itse Tukiainen.

 Pitkän yrittämisen jälkeen, koukkuun iski itse ulkoministeri Ilkka Kanerva vuonna 2008 ns. tekstarikohun muodossa. M. M. J. Tukiaisen . . . nykyisin erittäin tukevan vanavedessä on alkuajoista asti ollut pikkusisko Julia. Hyöritty ja pyöritty on ympäri maailmaa, nykyisin se vaan tuppaa olemaan virtuaalista . . . kas kun eräät viranomaistahon järjestämät rajoitteet hillitsevät matkustelua.
  Alamäki on ollut lyhyt ja jyrkkä . . . jos jotain aitoa glamourista miljonäärielämää on ollutkaat nykymenoon verrattuna. Tosin täydellinen mielikuvitus- maailma ja perässähiihtäjät kääntävät aina asiat oikealle tolalleen . . .


 Ja taatusti kansa saa lisähupia ja hauskuuttaa . . . tyrkyllä ja melkein julkkiksia on pilminpimein odottamassa esiripun nousemista ja kohdevalojen syttymistä . . . mutta . . .
http://www.youtube.com/watch?v=K-pKZ8IrTxs