perjantai 2. elokuuta 2013

Kalteritangoa.

  Tänä aamuna kun Talkkari avasi ne nahkalappuset silmien päältä, niin takaraivossa jotain jyskytti . . . ei nyt sentään mikään kankkunen, näin viikonlopun alkajaisiksi. Mutta syykin selvisi, kun Talkkari tyynyn nosti, niin sen alla oli talkkarien salaseuran salainen yhteydenpitoväline . . . Oli näet viestiä pukannut sieltä sun täältä. Ensinnäkin Jollashovin suunnalla oli poliisin karhuryhmä vahvennettuna eläinlääkärillä tehneet kuolemaa halveksuvan rynnäkön . . . Rohkeita poikia, sano . . . Tosin tiedossa heillä oli, että itse Woman's MC:n tamppooni- piällikkö ja glamourinen Mia Mari Johanna eivät olleet paikalla. Oli kuulemma "vähän" tutkittu paikkoja, sentään työsuojellullisesti kaasunaamarit päällä. Toisena vuoden uutisena voitaneen pitää, että loputkin koirat saivat jonkinmoisen turvapaikan löytyeläintalosta, siis Tukiais- logiikan mukaan koirat on kidnapattu.

  Toinen viesti, minkä Talkkari oli saanut lienee vielä tärkeämpi . . . sillä sen mukaan Mia Mari Johanna kuskinaan Woman's MC:n perustajajäsen, joka toimii myös managerina sekä taustahuojujana glamuoris kristillisenHelloKittynauhashow:ssa, kun Julia Kooma on letkuissa ja/tai parantumassa keuhkoveritulpista.
  Alla olevasta linkistä selvisi eilisen tapahtumia Talkkarille toimitetussa eikoisviestissä:
 http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Kidnappaus/1010676

  Sillä Karkkilassa sattui ja tapautui yhtä sun toista . . . Ja ihan tämän naisrikollisjärjestön oman uskottavuuden vuoksi puukot ja puntari heiluivat, sekä myös kaksikko, lienee logistiikkaongelmiensa vuoksi (toinen ei tiennyt mitä toinen oli tehnyt) kuulemma murtautuivat kahdesti erään neitokaisen asuntoon . . .  ja metsästivät tätä ympäri kaupunkia.
  Eikä siinä kaikki (vanhan mainoksen mukaan) sillä Karkkilassa, taitaa olla rohkeita poliiseja, suorastaan kuolemaa halveksuvia. Talkkarille toimitettujen tietojen mukaan "kauhukaksikko" olisi päässyt tai pikemminkin toimitettu putkaan. Talkkarin kolleega sieltä suunnalta kaivaa tietoa, että oliko kyseessä vain pelkkä kiinniotto vain pidätys, vaiko peräti jossain vaiheessa vangitseminen.

  Mutta, kun joskus kaksikko pääsee ulos, niin Talkkari ajatteli piristää glamuorisia ladyja seuraavalla kappaleella:
http://www.youtube.com/watch?v=IF69jV8ruck