sunnuntai 25. elokuuta 2013

Talkkarin seksineuvontaa . . .

  Valitettavasti ja luojan kiitos Talkkari jälleen jätti väliin glamourisen keikalle menon ja sen verkkokalvoja syövyttävän vaikutuksen. Oli pakko vähän purkaa postia ja antaa ohjeita ihmisille, kellä on hieman ongelmia . . . seksissä, omasta mielestään.

  Ja ensinmäisessä jutussa yhteenniittautumisen jälkeen mies haikalee 3:n pyörän ottamisesta mukaan peittoja pelmuuttelemaan ja terapeutti vain jutustelee jostain sovituista jutusta sekä siihen vetoamisesta . . .
  Talkkari taasen antaa hieman rouheamman keinon hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä, kerta kolmas henkilö (nainen) ei kiinnosta  . . . Eli tämä kuva kehiin ja kysyä paukauttaa päin naamaa; Tämä on se kolmas pyörä, jonka vain ja ainoastaan hyväksyn. Kuva ei sovi heikkovatsaisille, eikä raskaana oleville: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Jarkyttavaa-kuvamateriaalia-tuksun-keikalta/1013465
  Jos edelleen kuvien näyttömisen jälkeen mies kinuaa sitä kolmatta pyörää, niin anna osoite . . . sillä Mia Mari Jonanna on kuulemma taas sinkku ja tarvitsee miestä . . . ja . . .

  Talkkarin on pieni pakko jättää vastaukset tähän yhteen, mutta yleispätevästi voitaneen todeta, että seksuaaliset perversiot voidaan hoitaa ao. linkin kautta. Tosin heikkohermoisemmilla se voi johtaa valitettavasti myös impotenssiin ja itsemurhiin . . .