lauantai 7. joulukuuta 2013

itsenäisyyspäivän "saldoa" . . .

  Talkkari ei lienee ainoa, ketä vähintään närästää Tampereen tapahtumat . . . mennä nyt ja hakata tulevaa metvustia . . . Sikamaista toimintaa vihreiltä ja vegaaneilta . . . niitähän ne varnaan oli.

   Mutta eninten Talkkariakin kiinnosti uusi pukukoodi, varsinkin naisilla . . . Kierrätyksen jaloon aatteeseen on sentään uskaltaunut yksi, Eija- Riitta Korhola , päällään TAAS tuo hemaiseva punainen ja edustaan näyttävästi antava iltapuku  . . . Tosin vuodet vierivät ja painovoimankin on tehnyt tehtävävänsä, mutta kumminkin pisteet kotiin Eija- Riitalle  . . . Hyvin on vielä toistaiseksi ryntäät melkein entisensä . . . lie siitä kiittäminen pukuteollisuudelle . . .

  Talkkarin mielestä oli vain kaksi kuningatarta . . . presidententin muija sekä nahkaan pukeutunut Elina Kiikko. Kummasti on vaiettu pressan muijasta hänen asun valinnasta, mutta Elinaa on ylistetty  . . .  mutta Talkkarin mielestä ei todellakaan turhaan  . . . Talkkari kiittää ja kiroaa, sillä muija haluaa samanlaisen sexynsensuellin mekon . . .
http://www.iltalehti.fi/linnanjuhlat/2013120617806330_lj.shtml

  Glamourisesti jälleen ja luojalle kiitos, että Mia Mari Johanna EI ollut kyseisillä kinkereillä . . . ja oheisessa kuvassa vaihtoehtoista "pukeutumista" juhliin . . . glamourisesti . . .
http://aijaa.com/2LndSH