keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tuksumania . . .

  Mia Mari Johanna on onnistuneesti lanseerannut oman lempinimensä Tuksu, koko kansan tietoisuuteen. Muttei lienee positiivisessa tarkoituksessaan, eli niin makaa kuin petaa ja Tuksuhan osaa maata.

  Naiset toden totta ei pidä vertailusta Mia Mari Johannaan, mitä nyt jotkut hurahtaneet kylähullut akat joiden äo on kengännumeron luokkaa. Olet yhtä kaunis kuin Tuksu takaa, joko iskun jos toisenkin tai sitten yhteistaloudessa ei "piparia" irtoa pitkään aikaa. Kas kun naisen muisti on todella pitkä. Mutta siinä on kyllä tavallaan hyvät puolensakin . . . muija pitää mykkäkoulua ja ei kalkata koko ajan . . . tai sitten se huutaa, kuin palosireeni joka asiasta.

  Mikä onkaan pahempi, kuin nainen naiselle . . . ei mikään. "Kohukaunotar" Saana Uimonen on antanut lempinimen koiralleen, Tuksu.
  Talkkari laittoi piruuttan kohukaunottaren sitaatteihin, sillä muutama pyllistys tai yhden höyrypää- julkiksen kanssa solmittu avioliitto ei vielä tee tästä tytöstä mitään "Kohu"kaunotarta, näpsäkän näköinen tosin on . . . mutta kestääköhän likka ns. kovaa ajoa . . .