tiistai 21. tammikuuta 2014

Elämä jatkuu ? ? ?

  Glamouriset hautajaiset sitten pidettiin ilman Emmyä ja kahta ruottalaista "ammatti"laulajaa, mutta tilaisuus oli kuitenkin vailla suurta sirkusta. Lienee vanhemmat, joko olivat saaneet Mia Mari Johannan lääkitys saatu kohdalleen tai ultimatium perinnöttömäksi joutumisesta . . . Sen jälkeen on vain hajanaisia havaintoja, myöskin talkkariensalaseuran salaiselta agenttiharjoittelijalta, kas kun tuo surun murtamana alkoi ryypäämään . . . eräiden Tuhon- Tukiaisen lähipiiriin kuuluvien kanssa.

  Mutta,sentään jonkinmoisia "ilo"uutisia (joillekin), ei malta Mia Mari Johanna jäädä pitämään suruaikaa . . . koska meikkipussukka huutaa tyhjyyttään, joten show must go on . . . on siis odotettavissa keikkaa, ainakin Valkeakoskella 25 päivä ja Helsingissä viikon kuluttua (jos selviää)  . . .

  Talkkari on sitten aloittanut vihdoin jaa viimein viime viikonloppuna lukemaan paljastuskirjaa, Koko kansan Johanna, kolme kossupulloa ja koppa kaljaa . . . siis tuon verran meni 150:n sivun lukemiseen . . . Eli toinen mokoma menee, kuviin täytyy varata oma satsi unohduslientä.
  Kirja sinänsä ei tuo mitään uutta tai orginellia sekoilusta, mutta edelleen vahvistaa siskosten täyttä ymmärtämättömyyttä normielämästä . . . sekä suunnatonta välinpitämättömyyttä toisista ihmisistä, huijareita ja varkaita  . . , unohtamatta pillereitä ja muita päihdyttäviä aineita.