perjantai 31. tammikuuta 2014

Viranomaiskieltoja . . .

  Viikoloppua odotellessa ja varsinkin viikonlopun jälkeistä maanantaita, sillä käydään käräjiä glamuorisen ja yhden glamouria hieman haistelleena menneenä suvena, oikein lähestymiskiellosta. Woman`s MC:n (ehkä joku romu maatumassa maalla) perustaja on alkanut pelkäämään ? ? ? Ja vieläpä Tuikaisista sitä turpenta . . . Ei pysty edes Talkkari kuvittelemaan pelon määrää, mitä kuulemma on aiheutnut mm. ikkunaan koputtamiset ja internetissä kirjoittelut . . . Ja vielä kihlatun kanssa ? ? Vai oliko tämä "kihlaus" mallia kihaus sekoilevassa päässäsi ? ? ?
  Missä on se karsi ja tarvittaessa raakaa perijä, joka ei pelkää käyttää väkivaltaa perittäsessä ? ? Mutta, toden totta Mia Mari Johannaa tuleekin pelätä, onhan hänellä glamourisen mittava rikosrekisteri . . . ja virtahevon raivo, kun sille päälle sattuu (triviaa: Virtahepo tappaa Afrikassa enemmän ihmisiä, kuin mikään kissapeto konsanaan).
  Taitaa Woman`s perustaja jäsenellä olla melkoisen hyvät välit haastemiehiin tai poliiseihin, kun näin tarkasti on pystynyt toteamaan asiaa yksityiskohtaisesti julkisuudessa:
 Johanna on saatu haastettua tänään. Eli ollut likaisessa ja säköisessä asunnossaa, kohta alkaa armoton hyökkäys minua ja Artoa kohtaan! 


  Talkkari on tavannut jokusen ihmisen, jotka ovat hakeneet ja saaneetkin sen lähestymiskiellon ja ihan kuolemanvakavillakin perusteella.
  Mutta, netissä riekkumiset, pahat puheet tai harhaisesti kuullut ikkunaan koputukset eivät riitä mihinkään lähestymiskiellon toimeenpanoon . . . Korkeitaan siellä on yksi ylimääräinen partio ja lanssi . . . ja matka voi johtaa siitä sairaalaan tai Kellokoskelle . . . taas lataamaan paristoja.
  Samoin se, että luullaan että toisen on lähdettävä esim. kapakasta ( väistää ), kun lähestymiskiellon saaja tulee sinne . . . No, tämähän on sitä kulttuuria mikä kumuaa erään kansan osan käyttäytymiskultturista ja jonka kuulemma lähestymiskieltoa hakeva henkilö tuntee . . . ja taitaa . . . kieltä, todistetusti.