torstai 20. helmikuuta 2014

Tappajakoira . . .

  Neljän tappajaksi luokitellun koirarodun mixerihybridi onkin saanut glamourista Tukiaislisää . . . sillä Talkkarien salaseuran salainen agentti on ottanut ja ryhdistäytynyt, kuulemma ei Aku Ankka- terapian vaan Kiviset ja Soraset- terapian avulla.
  On alkuviikon kierrellyt Satakuntaa ja Porin ympäristön lääkäriasemia ja sairaaloita läpi ja yrittänyt todentaa glamourista uutista tämän tappajakoiran hyökkäyksen tuloksista . . . Se mitä sai tietoonsa melkeinpä valelääkärin ominaisuudessa ja NSA:lta (National Security Agency) napattujen viestien perusteella, niin ei missään sairaalassa Mia Mari Johanna ole turpeaa turpaansa käynyt tikkauttamassa.
  Ei tämä eräässä lehdessä uutisoitu onkin ihan aito uutisANKKA, höystettynä Tukiaisen turpeilla kwaak- huulilla.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Johanna-Tukiainen-joutui-sairaalaan-koira-puri-veri-pulppusi/1033045
  Ja yllättävän selväsanaisesti puhelimesta tavoitettu Mia Mari Johanna kumminkin on kommentoinut asiaa . . .

  Homma siis menee samaan laariin, kuin Miamiseen muuttaminen, Bemarin hankkiminen ja muu patologisen valehtelijan suoltama soopa. Koirakin kuulemma vielä elää ja voi olosuhteisiin nähden hyvin. Ja koirakin on kyllä useampi rotuinen, toinen on laboratorion noutajan ja sakemannin harkitsematon risteytys. . . Ja jos koira joutuisi piikille, niin syynä on traumatisoituminen ja tuikitärkeän hajuaistin katoaminen . . .