lauantai 1. helmikuuta 2014

The Glamour is back.

  Talkkari hävisi sievoisen summan rahaa entisen ESSOn baarissa, kun löi vetoa sen puolesta ettei tuhdeinta Tukiaista nähtäisi lavalla lauantaina. No kortti tuo ja kortti vie, mutta maanviljely on onnenkauppaa.
  Salaseuran salainen asiamies (koeaika ohi) lähetteli yöllä viestiä, mutta ilmojen haltijat pitivät Talkkarin kiireisenä, lunta kun tuli taivaalta. Olisi varmaan pitänyt sittenkin mennä sillä traktorilla juhlapaikalle . . . olisi siinä kipinät sinkoilleet aurasta, kun Talkkari olisi mennyt juhlapaikalle.

  Talkkarin saamien tietojen mukaan, Jullen muistokiertue olisi alkanut arvoisessaan vaatetuksessa, eli mustaa oli päällä. Ja eteenpäin on menty lavallakin, ei ollut alla FIN- kuormalavaa, vaan helvetisti vahvistettu tuoli tai sitten se oli täyttä rautaa. Mutta jotain jäi vaan uupumaan keikalta . . . tai sitten suruaika jatkuu määrättömän aikaa . . . tai sitten jurrin taso ei ollut kohdallaan.

  Mutta siviilirintamalla kehitellään jonkinlaista draamaa tai riitaa ja luultavasti asia(t) juontavat kauemmaksi, kuin rakkaan- parhaan siskon kuolemaan. Taustalla saattaa olla myös jonkinlainen perintöriita Julian räteistä ja rintaliiveistä . . . ja mopsista.

 Ja vielä sananen tuhnun Aku Ankka- terapiasta . . . Mia Mari Johannahan on tuuppauttanut turpeaan turpaansa tai siis huuliinsa täytettä ja ilmiselvästihän turpaa katsoessa kakoen, Aku Ankan nokkaahan ne huulet näyttävät. Hullulle ja humalaisellehan täytyy olla vähän mieliksi, niin katkolla keksivät tämän terapiamuodon.