lauantai 8. maaliskuuta 2014

Emma- gaala.

  Taas on taputeltu Emma- gaala kasaan ja selkään taputeltu kavereita, sekä hehkutettu muita. Lehdet pursuilevat kuvia juhlaväestä ja siellä on arvuuteltu, kenellä naisella paljastavin asu. Ekshibitionistien juhlaa, ilman että tarvitsi olla selittelemässä vilautuksia . . .
  Talkkaria vaan ihmetyttää Sini Sabotagen kommenttia: Pelkän koko ajan, että jostain vilahtaa. Ei helvetti, kun käsittämömän kommentti ja päällä on varsin läpinäkyvää . . . sekä rintavakoa ja reittä näkyy, kuin parhaassa stippariluolassa. Ei sen puoleen, mielellään Talkkarikin tiirailee hyvärunkoisia daameja keillä on mitä näyttää.

  Yksi varsinainen juhlija valitettavan onneksi oli poissa parrasvaloista, itse glamourinen Mia Mari Johanna Tukiainen. Olisikohan  kutsu mennyt väärään osoitteeseen tai peräti sähköttämään Alberinkadun kaupunkiasuntoon ? ? Talkkari näkee sielunsa silmissä ja lähtee välittömästi sen jälkeen huussin puolelle, kun itse glamourinen suuruus saapastelee punaisella matolla. Olisikohan arpa osunut tämän glamourisen asun kohdalle ? ? ?
http://forums.offipalsta.com/picture.php?albumid=2045&pictureid=69583
  Ja ei löytynyt kappaleita:  4-ever ja I’ll Be Waiting listoilta, vaikka tekijä oli ollut ruotsalainen "ammatti"muusikko . . .

 Mutta viikonloppu on vasta alussa, eli on toivoa pienestä tai isommasta (painonsa puolesta) säpinästä . . . Niin ja Talkkari toivottaa kaikille naisille Hyvää Naistenpäivää.