perjantai 7. maaliskuuta 2014

Viikonlopun virittelyä.

  Jaahas, jollain tasolla on Mia Mari Johannan hiljaisuus ollut odotettavaa. Ensinäkin tulla napsahti lähestymiskielto ja erittäin lakia tuntevana Jarna on lopettanut puheajan lataamisen, kerta tavoitteeseen päästiin. Ja toiseksi Mia Mari Johannan sivut 7- päivää lehdessä ovat lopettaneet päivittymästä. Tosin lopputili ja lomarahat ovat näpissä, kun mm. fb:n kautta huhuilee olkalaukkuhomoa matkalle Tallinaan ja mahdollisimman nopeasti ja tottahan toki glamourisesti vielä ASAP. Kyseessä oletettavasti yhdistetty ryyppäys- ja moppitukan laittoa, ehkäpä jopa kulahtaneiden kumipussien vaihto . . . Talkkari vaan ennustaa, jos ylipäätänsä pääsee lähtemään niin punkku on se tärkein motivaattori matkalle.
  Vai onko kyseessä taktinen vetäyttyminen, koska Jarna . . . tuo pullontuoksuinen Woman`s Mc:n (rikollisjärjestö) perustajajäsen on taas matkalla poliisin luokse kysymään kyynel silmässä, että jos kysyy toista fb- kaveriksi, niin silloin rikkoo lähestymiskieltoa . . . Lienee ei Jarnalla tullut pilleripöllyssä mieleen estää Mia Mari Johannaa fb:ssä . . .

  Mutta viikonloppu on vasta alussa, joten melkein mitä tahansa on odotettavissa . . . jäämme odottamaan ja kun vaan löytyisi se talkkarien  salaseuran salainen agentti, niin tämä voitaisiin laittaa matkan päälle ja raportoimaan kerrankin kunnnolla. Tyrkky agenttialokas taas yrittää epätoivon vimmalla orjentoitua Mia mari Johannaksi . . . mm. housuihin on paskottu, kassialmana oleskelu, meikkitesti vaan meni hiukka pieleen kun silmät turposivat umpeen ja vielä on kokematta jatkuvanoloinen ryyppääminen ja pesemättömyys . . .