sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Rottapostia

  Jälleen on kiittäminen talkkarien salaseuran nuorempaa salaista agentti, joka taitaa niin täydellisen eläytymisen Mia Mari Johannan habituseen (housuunpaskomisia myöden) kuin myös tietokoneen käytön salaisissa operatioissa.
  Sillä tällainen viestiketju löytyi: http://pastebin.com/970pBfwN
On kyseisessä viestiketjussa kaksi (2) todella älykästä ja glamourista pohtinut syntyjä syviä, ns. rottaposteista . . .(anna mun kaikki kestää) Todellakin penaalin kaksi terävintä kynää ollut asialla . . .

  On siinä "sokea opastanut jalatonta" ja vielä luulevat suuressa (vähintäänkin luultavaa) LYRICA- mömmöissään olevansa todella taitavia harhauttamaan ketä tahansa . . . 

  Tuo nuorempi salainen agentti on jostain internetin salaisista syövereistä kuulemma kaivanut dataa, että Jarna, tuo pullantuoksuinen kotiäiti (mm. lähestymiskielto toista lastaan kohtaan???) harrastaisi nappikauppaa netissä . . . Ja mitään nappikauppaa se ei olisi ollut / ole kuulemma . . . mutta joskus ja loppujen lopuksi; Kaikki "hyvä" loppuu aikanaan, näet Mia Mari Johannan alkuun sysäämä raskas rikostutkin on kuulemma alkanut . . .