tiistai 28. lokakuuta 2014

Meillä ja muualla . . .

  On maailmalla monenlaisia höyrypäitä . . . mitä tulee itsensä tyrkyttämiseen ja ultimaattiseen luuloon itsensä erinomaisuuteen . . . Suomessa meillähän on glamourinen Mia Mari Johanna Tukiainen ja brittejä rasittaa taasen Katie Price.   suomennos: Hinta tai arvio = Price)
  http://www.stara.fi/2014/10/28/katie-price-haluaa-aateliseksi/

  Siis tosiaan "rasittaa" . . . Tosin pisteet jollain tapaa, ei älykkyydestä vaan ulkomuodosta menee oikeammalta nimeltään: Katrina Amy Alexandria Alexis Infield:lle . . .  Lerpahtaneet "Onni ja Toivo" jäävät kyllä ihan puhtaasti toiseksi . . . Tosin pääkopan sisällysten ulostuottama verbaalinen virityksissä lienee menee pisteet, kaikesta huolimatta Mia Mari Johannalle . . .tai sitten reilu tasapeli ?


  Talkkari kun ei ole saanut kontaktia engesmanni- kolleegoihin, niin ei voi sanoa kumpi on perseellään tahkonnut enemmän rahaa . . . Propsit kumminkin taitaa mennä taas britteinsaarille, vaikka eivät ole edes EURO:ssa mukana.

  Sentään Katrina Amy Alexandria Alexis Infield / Katie Price on sentään jokusen lapsen "tehnyt"  . . . mutta eipä ole raportoinut tussun kiristämisestä pienimunaisille julkimoille sopivaksi, eli tässä taitaa kyllä pisteen valua Mia Mari Johannan suuntaan . . .