perjantai 10. lokakuuta 2014

Takkutukka tukkanuottasilla.

  Pakko mikä pakko on Talkkarin ottaa kantaa ja tuoda julki, mitä asian tiimoilta on julkisuudessa kohistu. Eli internetin ihmeelliseen maailmaan on Mia Mari Johanna Tukiaiselta lurahtanut glamourinen aivopieru melkein hampaattomasta suustaan, ja lie vähän housuunkin, koskien uusia hiuksiaan . . .
  Talkkarien salaseuran vasinainen jäsen ja vieläpä salaisen tutkintaosaston pohjoisen suunnan aluepäällikkö tiesi varmana kertoa Talkkarille seuraavan tai seuraavat tiedot:

  1) Salon ELITE ei ole eikä sen puoleen tule koskaan sponsoroimaan ketään, ei edes talkkarin salaseuran jäsenien akkojen kuontaloita.

  2) Hyväntekijä, joka olisi maksanut koko setin, eli uudet pidennykset . . . On satavarmasti sen verran varakas henkilö jolla ei ole isommankaan rahan puutetta, että olisi vain hyvää hyvyyttään maksanut Mia Mari Johannan uuden kuontalon.
  Toki Mia Mari Johanna: kin on oikeus vaikka tekotukkaan. Ei näet eletä pimeällä keskiajalla, jolloin noidat yms. muut pahantekijät menettivät mm. hiuksensa, tosin silloin ei vielä ollut mm. rättisitikoita . . . ja lie kännissä hevosella ajelusta ei tuolloin sakkoja tai linnaa saanutkaan.

  3) Talkkarien salaseuran pohjoisen osaston aluepäällikkö tuntee ihan itse henkilökohtaisesti tämän hyväntekijän, tosin nyt varatut rahat suuntautuvat muualle . . . todelliseen hyväntekeväisyyteen, esimerkiksi päihde- ja mielenterveyskuntoutukseen.