perjantai 24. lokakuuta 2014

Terveysvaikutuksia, kuulemma.

  Nyt alkaa selviämään pikkuhiljaa, miksi ns. metsien miehet ja tenunenät omaavat rautaisen terveyden . . . Eri alkoholilajeissa kun on terveydelle suotuisia vaikutuksia.
  Tosin näitä vanhan kaartin tenuneiä ei juurikaan näe, kyseenalainen kiitos siitä kun kuuluu pirtulle ja nykyiselle viinarallille Virosta. Liian paljon promilleja liian nopeasti, kun Ruskasta ja Vinetosta siirtyivät + 90 prosenttisiin jaloihin juomiin.

  Tutkijat ovat tutkineet viinin uskomattomia terveysvaikutuksia, mutta se tieto olisi ollut täällä Suomessa olisi ollut saatavissa melkein 4 (neljän) L.n (lautatur) glamouriselta Mia Mari Johanna Tukiaiselta, kuin suoraan apteekin hyllyltä . . . sieltä Diapamien vierestä suoraan ja pitkään.

  Kuin kävelevä terveysihme on Mia Mari Johanna . . . mm. munuaisaltaiden tulehduksista, malariasta yms. yms. on tervehdytty punkkua ja skumppaa vetämättä, tosin joskus myös viiva jos toinen vauvantalkkia savolaiseen pottunokkaan . . . pamien ja muiden lääkkeiden kera.

  Jo aikaa sitten tiedossa olevan tutkimuksen yhteenveto:
http://www.makuja.fi/artikkelit/4434042/juomat/viinilla-uskomattomia-terveyshyotyja-tiesitko-naita/

  Talkkari ei kyllä perusta punkkuun, sen ensinmäisen ja viimeisen kokeilun jälkeen . . . Valkkaria tulee silloin tällöin vedeltuä kanisteri jos toinenkin toki.
  Wanhaan hyvään aikaan tuli tehtyä "JORTIKKAA" 3 pulloa lonkeroa ja yksi pullo "Porvoon lankkua" sekaisin, niin on niin sekaisin ettei muista edellisestä illasta mitään . . .

  Ja kansalaisaloitteen tapainen kuulemma kiertää netissä: Avi, tuo Aluehallintovirasto pitäisi lopettaa, kun tuo tietettäväksi jatkuvasti tietoa alkoholista, sen eri muodoissa  . . .