lauantai 18. lokakuuta 2014

Vaaralliset kadut ja kulmat . . .

  Tosiasiahan on se, että missä Mia Mari Johanna Tukiainen liikkuu ja lylrtää, niin siellä aina tapahtuu kaikenlaista . . . Viimeisimpänä "leegot" sai jonkinmoisen osuman katukiveyksestä (silminnäkijän havainto) Mutta mutkan kautta se muuttui glamourisesti pahoinpitelyksi . . . Jota itse Mia Mari Johanna yritti eräällä hääpaikalla . . . (edelleen silminnäkijän havainto).

  Glamourtaitelija aikoinaan vähän näppäili txt- viestejä ja aiheutti yhden ulkoministerin ulkoistuksen "virastaan" . . . ja kun talkkari on suuri salaliitto- teorien tulkitsija, niin kun lähellä Jollashovia on tapahtunut kokoomuspoliitikon tekemä henkirikos . . . niin pakkohan siinä on jotain kontaktipintaa olla glamourisesti Mia Mari Johanna Tukiaiseen.
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288752401657.html?pos=ok-nln

  Eli, lyhyesti virsi kaunis- sanonnan mukaan: Tämä kokoomusnuori on saanut kieroutuneita oireita Mia Mari Johannasta, joka on lempannut "pojan" laidan yli, kun tällä ei ole ollut mm. mustaa AMEX- luottokorttia ja poliittinen statuskin oli vasta kohoava politiikko . . . "Huipulla" kun Mia Mari Johanna on jo "käynyt" . . . Ensin ulkoministeri melkein ja sitten kansanedustaja . . .

  Talkkarien salaseuran se vanhempi salainen agentti on vielä Kellokoskella tosin avohoidossa, mutta sopivasti tarkkailemassa erään toisen "melkein" keskustapoliitikon edesottamuksia . . . Ja tämä nuorempi salainen agentti taasen seuraa glamourisen tiiviisti itse Mia Mari Johannaa . . . käy kuulemma maksan päälle.