keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Erilaisia kisoja . . .

  Siis eduskuntavaalit on käyty ja lisäjytkykin saatu, mutta varmaan Soini kiittää katollista jumalaa, ettei Tuhdein- Tukiainen ollut kannattamassa. Liekö Mia Mari Johanna edes huomasi moisia kinkereitä käytävän.

  Talkkari kyllä käytti kansalaisoikeutensa ja äänesti sitä oikeaa ehdokasta. Mutta mies itse oli väärässä vaalipiirissä, joten talkkarin ääni taisi mennä hylkyyn.

  Talkkarien salaseuran salaisen osaston salaiset agentit on sitten irtisanottu ja nykytapaan toki taloudellisiin ja tuotannollisiin seikkoihin vedoten. Toki lakia voi kiertää ja ottaa ns, työllistettäviä yms. syrjäytyneitä töihin, kuten Mia Mari Johanna on . . . jo jokusen vuoden ollut.

  Kaduilla, varsinkin Albertilta on kaikunut, että sama alamäki jatkuu. Mukana avittamassa on ollut sekalainen seurakunta eriasteisia sekopäitä, tosin virallinen diagnoosi uupuu. 

  Talkkarilla on vähän ollut tässä kiireitä ja sama tahti näyttää jatkuvan hamaan tulevaisuuteen . . . haudassahan voi sitten levätä, sanotaan. Mia Mari Johannalla on tosin toisenlaiset "kiireet" kun kynttilää poltaa molemmista päistä.

  Näyttää siltä, että Jollashovin merenranta- asunto ja ympäristö on saanut sen nukkumalähiön arvoisensa olotilan, vihdoin ja viimein. Kuulemma asuntojen hintatasokin on on noussut reipaasti, lamasta huolimatta.