sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Luonnonmullistuksia . . .

  Talkkari on tässä jo jokusen kerran kytketty ns. lasten tai oikeammin lastenlasten hoitoon. Siitä vaan tulee mieleen jotenkin elävästi Tukiasten perheen komedia tai farssi . . . Tosin sillä erotuksella, että talkkarin suvussa ei asioita tulla eikä tulla tekemään samalla tapaa.

  "Mamma"lla lienee jäänyt jonkinmoinen trauma, kun ura jäi paikalliseen kauneuskilpailuun ja siitä sitten lahjattomat lähtivät opiskelemaan Upsalaan, ekonomeiksi . . . Jotenkin toki näkijän näkökulmasta katsottuna, kaikki pitää saada heti ja tässä ja nyt, ilman raakaa puurtamista . . .  Vähän niinkuin ex- presidentin ex- vävy . . . Komulainen lie oli miehenkuvastuksen sukunimi.

  Mia Mari Johanna on kuulemma  . . . taas ajatellut tehdä ns. itsemurhan. mutta eihän se onnistu punkkupullon kierrekorkilla, ellei todella sitä halua . . .
  Ja kuulemma arvon, läski- kasaksasikin mainittu on siirtynyt Suomesta (luojalle kiitoa) ilostuttamaan ruottalaisia (ähäkutti) . . .  Eli, jotain hyvää tässäkin viikossa, sillä kepulikonstein Suomi pudotettiin lätkän mitallipeleistä ulos . . .

  Lienee jonkinverran vettä virtaa vantaanjoessa, kunnes pääsemme . . . glamourisesti raikuvien alblodien saattamana saattamaan Tukiasten suvun vanhimman, muttei kevyimmän  . . . vankilaan . . . ja kulkematta lähtöruudun kautta, mopsi jos toinen kainalossa . . .