maanantai 18. toukokuuta 2015

Vilautteluja

  Maailman sivu on huomiota haettu vilauttamalla, vahingossa tai tahallaan. Marilynin helmosen kohoaminen kohti korkeuksia lienee kaikkein kaunein . . .  ja harkituin.

  Koska ja luojalle kiitos, Mia Mari Johanna on ruottin puolella, niin siellä on otettu opiksi glamuorisista vilautuksista:
http://www.nesretro.com/yabbfiles/Attachments/408704_4765749022767_598310950_n.jpg

  Lukija itse vastaa sitten itsestään, kun ja jos linkin avaa . . . 
Sillä joku laulaulunlurittaja, ei Mia Mari Johannan suuresti mainostama lauluntekijä, jolla on kartano yms. Tosin talkkarilta on nimi unohtunut . . . vaan jopa Las Vegasissa esiintynyt ruottalais- kaunotar on myös pikkuisen vilautellut:
http://www.voice.fi/paljastapintaa/laulajakaunotar-naytti-rintansa-yleisolle-keikallaan-katso/7/74143

  Mutta, jälleen ruottalaiset jäävät kirkkaasti toiseksi . . . ihan muutaman silikonituubin verran, vaikka Mia Mari Johanna sitä toista päätä näyttelikin talkkarin valitsemassa kuvassa.
  Kuvasta on ollut apuja näin kylvökautena, ei ole viljellyksillä näkynyt räkättirastaita ja ja variksetkin ovat kiertäneet talkkarin kukkapenkin kaukaa.
   Kumminkin "onni" ja "toivo" ovat huomattavan paljon suuremmat ja epämuotoisemmat, kuin Mia Mari Johannan silikonilla kyllästetyt ja repsahtaneet ryntäät.