torstai 6. elokuuta 2015

Kaupoilla, autokaupoilla.

  Talkkari tässä ajatteli kerrankin kesässä repäistä ja ostaa jonkinlaisen nostalgia- auton. Kaikenlaisia virityksiä sitä on tullut kierretyksi, mutta pyynti ja tarjonta eivät vaan millään ole kohdanneet . . . pikkuisen pihi, kun talkkari on . . .

  Mutta, talkkarille kuiskuteltiin korviin, että glamourinen rättäri olisi myynnissä. Se juuri, mistä alaston ja sekojurrinen glamourisesti löydettiin. Ja talkkarin muistin mukaan oli se Vantaalla ollut se oikeudenkäynti seuraavana päivänä, missä tuli glamourisesti julki, että Mia Mari Johanna ei todellakaan osaa lyödä nyrkillä.
  Puhelin käteen ja kyselemään dataa kulkineesta . . . Oli kuulemma priimakunnossa ei oltu kolhittu missään . . . Lie se Riihimäen juttu ei olltu kolhimiseksi laskettava tapahtuma. Talkkari sitten kyseli, että saisiko koeajaa, siis rättäri ei Mia Mari Johanna, mitä luultavasti olisi tarjottu kylkiäisenä tai kaupantekijäisenä vauhdittamaan  . . .

  Juttu vaan päättyi sitten aika lyhyeen, kun talkkari kyseli sitä mahdollisuutta että Mia Mari Johanna glamourisesti kävisi hieromassa sitä tuheroonsa aina ennen jotain tapahtumaa. Näet talkkari ajatteli kierrellä kaiken maailman maatalousnäyttelyjä, sekä suviseuroja  . . .  Sekä velottaa rahallisesti siitä, että pääsisivät sitä löyhkää nuuskimaan . . .
  Eli se siitä bisnesideasta tällä kertaa . . .