torstai 27. elokuuta 2015

"mielikuvitus" MATKA jatkuu . . .

  Ah, kotimaa taakse jäi, talkkarin muistin mukaan Jukka Kuoppamäki laulaa luritteli . . .  On sitten glamuorisesti löydetty semmoinen galmourisen vaaleanpunainen setti erilaisia aineksia, että vaikka istuen rlamourisesti omissa eritteissään niin ei mitään väliä . . . Matka jatkuu . . .

  Mia Mari Johannahan on riekkunut pidemmän aikaa miehen puutetta . . . Ja talkkarihan välähti mielessä viimeaikaiset tapahtumat, joista on uutisoitu mediassa. Iso joukko ns. koneinsinöörejä ja sun muita sulttaanin jälkeläisiä on paennut raakuuksia sun muuta epähumaania kohtelua lähi- idässä ja pohjois- afrikassa . . . Mia Mari Johannahan voi tulla pikinmiten tulla kotiin ja jakaa glamourista rakkauden sanomaa . . . .

  Lienee, siinä kumminkin taitaa käydä siten että poliisi ja oikeuslaistos kiittää, mutta eräät tahon tulevat varmaan asian viemään EU:n tuomioistuimeen  . . .  epäinhimmillisestä toiminnasta ns. pakolaisia kohtaan . . .

  Talkkarin entisen kotikuntaan tulla tupsahti jonkinmoinen joukko kulttuurin rikastajia . . . Mutta, vinkistä vaari, siellä on kotiporteille on naulattu parhaimpia otoksia Mia Mari Johannasta . . . Ja ensitietojen mukaan, toimii paremmin kuin haulikkoa pitelevä talon isäntä patiolla . . .