keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Laskevia ja nousevia "tähtiä".

  Talkkari on vähän tutkaillut, ken on viihdetaivalla nouseva ja ken taasen laskeva tähti. Asia ei tosin ole ihan yksioikoinen, kun palstamillimetrejä tutkailee.
  Tukiaiset, siis "Tuhti" ja "Kooma" ovat oleet viime vuonna erittäin paljon esillä, oikeastaan se rasvapallojen pulpahtaminen pinnalle tapahtui Kanervan txt- kohun myötä kunnolla. Ja kuseskelut Tampereen asemalaiturilla, sekoilut niin kotimaassa kuin Kanarialla ovat ryydittäneet ihmiset 7:n taivaaseen. Pitäähän tollukka nähdä livenä ja paikaksi on muodostunut ihan tasoon sopivaksi, alemman luokan juottolat maakunnissa.

  Nykäsestä ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ei ole juuri näkynyt uutisissa tai uutiset on väkisin väkerrettyjä puolitotuuksia. Mitä nyt vanhoja sekoiluja on pulpautettu pinnalle.

  Lie hetken hurmaa on ollut myös muutaman kauden laihdutushullu, jokunen BB- kilpailija ja moni muu julkikseksi pyrkivä vähäjärkinen. Korkeintaan se julkisuus kantaa enään siellä kotikylässä . . . Ketä muuten muistaa seuraavia julkiksia: Satu Lappi, Sanna Suutari, Mi Grönlund tai Susan Ruusunen.    >  Ruusunen tosin oli hetken ns. "vallankahvassa" tukevan oloisesti kiinni . . .  aina silloin tällöin, oman kertomansa mukaan. Toki unohtamatta Salarakas- Marttinaa, Hannaa ja Marikan Fingeroosia . . .

  Eräs joka on aktivoitunut kunnolla on itse Tauno "Tauski" Peltonen, tuo akkojen hakkaajaksi väitetty ja viimeisimpänä mediatemppuna on sitten suheerannut Gambian suunnalla. Oikein isolle miehelle on tullut tippa silmään, kun on köyhien oloja nähnyt.
  Toki onhan se hienoa auttaa vähäosaisia, mutta Talkkarin kaveri arvelee jutun olleen jonkinmoinen sympatioiden haukua negatiiviseen julkisuuteen.