torstai 10. tammikuuta 2013

Seksineuvontaa, Talkkarin tapaan.

 On vuoden ensinmäisen neuvontatuokion aika, kun on Talkkarilla postilaatikko alkanut pullistelemaan siihen malliin.

 Ensinnäkin pari nuorehkoa miestä jollain tapaa kehua retostelee vehkeittensä koolla.
Kaupoissa myytävät kondomit eivät mahdu minulle, sekä toinen hyväkäs. Mitä voin tehdä, kun on tuo vehje liian iso?
- Talkkari vastaa: Kannattaisiko sitten tosissaan harkita ns. aikuisviihteen puolelle siirtymistä, siellä kun panostetaan kokoon, mitä isompi sen parempi. Oa. taiteenlajin naispuoleiset, kun ovat saaneet munaa monta metriä / elokuva, niin kyllä sinne poikain pippelit taatusti mahtuvat.
 Realielämässä kyllä löytyy sellaisia naisia, joille kelpaa iso ja mitä isonpi sen parempi . . . etsivä löytää, siis baariin tai baanalle  

  Ja sitten taas makuukammarin puolelta kysellään seuraavia:
Onko erikoista, että pidän huomattavasti itseäni vanhemmista miehistä? En voisi kuvitella itseäni seurustelemassa samanikäisen pojan kanssa. Ja likka on noin 17 vuotias.
- Talkkari vastaa: Eihän siinä ole mitään erikoista, kunhan joku tolkku iän suhteen on, tavallaan. Toki 60 ja kuoleman väälillä olevaa miestä mairittelee, että nuori nainen peiton alle tunkee. Mutta asiassa on kaksi puolta, sillä ei todellakaan ole varmaa onnistuuko akti haluamallasi tavalla. Voi olla että tuon ikäisillä miehillä ei aina se "viisari värähdä" heti, kun vähän vinkaa asiasta. Toki hyvin lämmitetty pysyy pidempään lämpimänä tai siis kovana, lie sen ikäiset ovat jo oppineet roiskimaan siemenensä oikeaoppisesti sisälle, eikä reisille.
 Nuorillahan kolleilla on haluja, muttei taitoa. Toisaalta nuorilla viisari värähtää paljon nopeammin uuteen aktiin . . . siis ihan Talkkarin nuoruudesta tuli mieleen moinen. Kumminkin olet nuori, niin anna vaan antamisen ilosta, sillä joskus päättyy tai ainakin hiljenee se hupi.

  Talkkarin on pakko taas vetää jonkinmoinen . . .  että toipuu tästä terapeutin ja neuvojan hommasta.