torstai 10. tammikuuta 2013

Turpaan ottoja.

  Jo on miesten mies tämä Tauski, ainakin yhden jourulehden mukaan oli vedellyt entisiä muijiaan turpaan. Ja oikein kuvien kera Henna on tullut esiin itse asiasta.
http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-henna-julkaisi-todisteet-tauskin-pahoinpitelyista-kuvalinkit-karua-katsottavaa
  Ja tämän takiahan Tauski lienee sitä tummaa tyttöä halajaa rinnalleen, ei näy pienet mustelmat . . . ja mitä tummempi sen parempi ja turvotukset voi selittää omalla taatulla paskanpuhumisellaan.

  Kummia kapistuksia nuo naiset on, vaikka sanotaankin: Rakkaudesta se hevonenkin potkii . . . Mennä ja ottaa turpaansa ja vielä monta kertaa. Talkkarin mielestä ei parisuhteeseen kuulu väkivalta, varsinkaan "heikomman astian" murjominen.
  Mutta ihan tasapuolisuuden vuoksi, osaa ne naisetkin . . . Eräskin mies kun apuja kyseli hätäkeskuksesta, niin kyseltiin painoa ja että ottaako muijalta pataan . . . Talkkari sattumoisin tuntee tämän tapauksen taustat ja miehen. Turpaanhan olisi saanut mies saanut, ellei karkuun olisi ehtinyt ja sivulliset olisivat soittaneet poliisia paikalle. Oli siinä tarvittu parin partion verran miehiä, kun amazonilta ensin ottivat astalon pois ja maijaan kärräsivät tämän.

 Pientä hymynpoikasta Talkkarin suunpielet kyllä vetää tämä uutinen:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013010916536139_uu.shtml
Näköjään Pohjanmaalla ei pillua saa kuin, väkisin tai kehua retostelemalla entisellä ns. suuruudellaan, lie edes koskaan palkintopallille päässyt.
  Olisi vaan kauniisti kokeillut Talkkarin iskukeinoa, taattua sellaista: Kysyy suoraan, että antaako pillua ja jos avokkaalla saa korvilleen, niin toteaa siihen että et taida ottaa suihinkaan.  
Kyllä miehen pitää kestää yksi jos toisenkin litsarin naiselta . . . ja jos ei kestä, niin harjoittelee väistämään tarpeeksi nopeasti tai ei mene iskemään naista ja tyytyy . . .