torstai 31. tammikuuta 2013

"Säkkipillejä" ja kuntoilua . . .

  Talkkari on taas kaivanut maailmalta uutisia tai sen tapaisia alapään juttua, kaiken kansan iloksi.  Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan kotirouva, entinen malli Brandi Glanville 40 v. on vienyt kostamisen entiselleen aviomiehelleen aivan uusiin ulottuvuuksiin.
  Kas kun mies oli tuupannut akan pari kertaa raskaaksi ja lie on ollut aito alatie- synnytys kyseessä, mutta se isännän tikki oli jäänyt laittamatta, pariin kertaan. Mies oli sen yhden kerran arvostellut naisensa "väljyyttä" ja vielä käynyt pettämässä LaAnn Rimsin luona ja Talkkarin oletuksen mukaan tällä "tavara" on huomattavan tiukempi. 
  Kosto oli tosiaan kaamea . . . pani entisen miehensä maksamaan toosansa tiukennuksen ja rahaa paloi kaiken kaikkiaan 12 000 dollaria (noin 9 000 euroa). Homman kruunaa Brandin logiikka: Ajattelin, että koska Eddie pilasi vaginani, hän saa myös maksaa minulle uuden.
  Mutta lienee yhdellä sun toisella miehellä , Talkkari mukaan lukien nousee tuskanhiki otsalle, kun ajatteleen entisiä vaimojaan tai tyttöystäviään, jos nämä samantapaista toosan tuunausta alkaisivat vaatimaan.

  Talkkari ei ole vielä päässyt " ajamaan" ao. ladya, että pystyisi antamaan lausuntoa kaikelle kansalle kiristyksen onnistumisesta.

  Kuntoiluhan on hyvästä ja tutkitusti sänkypölkka kuluttaa kaloreita . . . Eräs Hollywood tähti on huomannut saman ja päivät pitkät pelmuttaa peittoja naisen kanssa. Tarina ei kerro, että onko kyseessä koko ajan sama nainen, vai edellisen uutisen mies lukenut.


 Mutta pornorintamalta kuluu huonoa; http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288536442386.html
Siis itse RON JEREMY on sairastunut vakavasti ja taistelee tällä hetkellä hengestään. Ja jos niin huonosti käy, että mies heittää henkensä niin kannattaa se "peitsi" vyöttää reiteen kiinni, sillä muutoin voi olla arkku aika erikoinen näky . . . . kas kun kuolemankankeus iskee . . .