tiistai 29. tammikuuta 2013

Menneen talven lumia . . .

  Ja jälleen otsikon sanoma tavallaan voidaan ymmärtää monella tapaa. Talkkari nyt ja jälleen tarkoittaa koko kansan pellejä, Tukiaisen siskoksia " Tuhti" ja " Kooma " ja Tauno " Tauski " Peltosta.

  Kummasti näiden elämä kietoutuu toisiinsa yhä uudelleen mm. sikajuhlat Naantalissa tai jossain siellä päin, jotain muita projekteja. Kuulemma uusimpana on joku helvetin kappale, joka täytyisi vielä purkittaa  . . . siis onneksemme ei ole vielä ja toivottavasti koskaan vinyylillä.

  Ollaan sitä niin helvetisti jotain staraa, ainakin Taukki siis tämä Tauno. Gambiassa kuulemma tätä pidetään oikein rock- starana . . .  ja paikallinen radiokanava soittelee "Sinä vain"- kappaletta . . . kerroista tai muustakaan ei Talkkarilakkaan ole mitään havaintoa. On se kova jätkä, kun on kuulemma oikein kulttuuriministerinkin tavannut . . .  Talkkari voi vähän raottaa entistä elämäänsä, on tullut tavatuksi Urkki, Väyrynen niin ja vittuillut päin namaa Helsingin nykyistä ylipoliisipäällikölle. Unohtamatta sitä tosiasiaa, että Talkkari on saanut pillua naiselta, joka Reetulle antoi pakit.

  Vähintään samalla viivalla, ellei mene oikealta ohi on itse Johanna Tukiainen, tuo hieman tai oikeastaan  helvetin paljon tukevampi kuin aikoinaan. On varsinaiset diivan elkeet, oikein on henkivartijaa rekrytoimassa itselleen. Lähinnä taitaa olla hommana; Juopuneen / nappeja vetäneen naisolennon näköisen olion sekoilujen estäminen, raivarien tyynnyttäminen ja lie myös joutuu vetämään Tuksua viikseen.
  Itseasiassa Talkkarilla alkoi yrjöpallo kiertämään suussa, kun edellisen lauseen viimeisen osan kirjoitti ja alkoi visioimaan äijäparan tulevaa kohtaloa, siis jos semmoinen jostain palkkalistoille löytyisi.
 Homoseksuaali- stylisti- kampaaja "Juha" ei näköjään omista "lihaksia" siis henkivartijan hommin ja ei taida olla siihen hommaan Tukiaisen omasta jurististikaan . . .