perjantai 8. helmikuuta 2013

Uutisia ja uutisia . . .

  Talkkari on taas käynyt internetin ihmeellisessä maailmassa ja toki löytänyt jos jonkinmoista. Joku jenkkiläinen tutkimus on listannut 10 ammattia, jossa mitä todennäköisemmin johtavat seksiin työkaverin kanssa, mutta ei ole tietoa ei heteroseksuaalisesta kanssakäymisesta, Talkkarillakaan.

  Selväähän on se, että sihteeriköt tsm. ovat listalla, mutta vähän ihmeelliseltä hutkimuksen väite automekaanikkojen seksiseikkailuista työkavereiden kanssa. Talkkarilla on vähän semmoinen intututio, että ao. alalla poijaat harrastava keskenään peitsileikkejä, sillä ei lienee monella autokorjaamolla tasa- arvo sukupuolisesti toteudu. Samaan kategoriaan menee lienee histaajien ammattikunta . . . Talkkari kyllä tuntee muutaman naispuoleisen hitsaajan ja kyllä niistä kipinää lähtee, kun vähän raapaisee . . .

  Totuttuun tapaan Talkkari soveltaa tutkimusta kotimaan kamaralle omalla tavallaan. Eli top 10:ssä on toki ne sihteeriköt. Mukaan listalle mahtuu, kyökin puolen väki sekä tarjoileva henkilökunta.
  Talonmiesten arvostetussa ammatissa ei juuri naispuoleisia ole, mutta Svantte Pietarinkadulta pitää miehistä, kuulemma ja mitä todennäköisemmin. Ei ketään päästä Svantea selkänsä taakse, varsinkaan saunassa ja suihkussa. Ja siitä tuleekin mieleen erään kansanedustajan maininta, kun Ruotsissa kävi: Suomessa tyhjenee lompakkoja pää tulee kipeäksi, mutta Ruotsissa tyhjenee toki lompakko myös, mutta perse on kipeä aamulla . . .
  Kaupan alalla lie on myös sutinaa, kun listaa pitäis jatkaa työpaikkaromansseista ja unohtamatta varsinkaan kunnallisten ja valtioööisten virastojen väkeä.


 Ohuen ohut yhtymäkohta seuraavaan uutiseen on kyllä olemassa ja tässä on linkki siihen:
http://www.findance.com/uutiset/19672/tyttoystava-ei-soittanut-joten-seksia-hevosen-kanssa

  Viime vuonna Ruotsissahan maajussi sekoili lampaiden kanssa ja joku meksikaani veteli niin ponia kun jotain muutakin nelijalkaista, mutta tämä kyllä vie voiton Amerikkalaisten typeryydessä, ihan taatusti. Iso maa- paljon typeryksiä.