tiistai 5. helmikuuta 2013

Kateellisia . . . sun muutakin, taas.

  Taas on jonkinmoisen "kissatappelun" aineksia ilmassa. Jussi- gaalan jälkilaineissa on joku leveäperseinen pikkutähtönen ( Iida Ketola, ex- BB ja viidakon tähtönen ) avautunut twitterissä Vappu Pimiän ulkomuotoa ja painoa. Mutta, Vappu on Vappu, aito ja oikea rautainen viihdealan ammattilainen, eikä mennyt tämän tähdykän järjestämään "miinaan". Toki vähän sai sivustatukea muutamalta kolleegalta, sieltä radion puolelta. Talkkarikin pitää moista vuodatusta hyttysen ininänä, josta ei tarvitse välittää.

 Samoin Talkkarin salaseuran ensi pikkujouluhin ei Iiitaa kutsuta makoilemaan ruoka- alustana, helvetin hyvää korvausta vastaan. Mitä luultavimmin, jos olisi kysytty niin olisi ensinnäkin julkisuuden ja toiseksi helvetin paksun liksan takia tullut. Siitähän se myös Johanna Tukiaisen ura urkeni . . . aikoinaan.

  Lienee on tällä töölööläisparturilla pikkuinen alemmuuskompleksi tai sitten tätä ei ole riittävästi huomioitu keltaisessa lehdistössä . . . Talkkari piruuttain suoritti pienen haun internetin ihmeellisessä maailmassa ja tulos oli muutama juttu, sekä tukku enemmän tai vähemmän vaatteita keikistelevästä "perseestä". Mutta wikipediaan asti ei ole ollut päässyt tämä parturin tapainen "tähtönen.