torstai 28. helmikuuta 2013

Annos Tukiaista, mutta vain henkisesti

  Talkkari ei ole ihan terveydellisistä syistä (pakki sekaisin ja näkö sumenee) johtuen kirjoittanut Tuhdi ja vähemmän tuhdin Tukiaisen kuulumisia, huhuja sekä kuultua kansan syvistä riveistä. Mutta pakko mikä pakko, paheet ne Talkkarillakin . . . siis kun menee helvetin hyvin. Sillä täytyyhän olotila pitää balanssissa.

  Ja taas on kuulemma kärrätty se "hitaampi" ja laihtuneempi Tukiainen lanssilla sairaalaan. Kuulemma on joutunut tehohoitoon . . . Joko se Tuhdimman ujuttama antabus- kapseli tai sitten verensokeritasapaino- ja keto- aineet on aivan pielessä.
  Tuhdin blogi antaa ymmärtää, että syynä jollain tapaa olisi Julian henkisesti sairaat miehet, joihin on likka haksahtanut ( ryhävalaan glamourisesti pettämätön diagnosi ).  Kuulemma niin suurta diivaa voivat esittää, että on oikeutettua myöhästyä keikalta monta tuntia. Tosin respeketit siitä Talkkarilta ( henkiset vaan ) että kumminkin ilmestyivät paikalle . . . ja toki jurrissa, enemmän tai vähemmän, mutta suotakoon se glamourisille taitelijoille ( glamourinen = Ö- luokan taiteilijat )

  Tuhti taasen vonkuu sitä rikasta miestä itselleen, kun vielä kaiken hyväksi muistuttaa omassa kierossa mielessään jotain Jordan- nimistä povimallia. Talkkari mukaan lukien haluaisi nähdä sen peilin, mistä itseään tämä Tuhti katsoo ja huomaa samankaltaisuuksia. Talkkari mukaan niitä on tasan kaksi ( 2 ) : kummallakin on jonkinmoinen römpsän tapainen härpäke ja kummallakin on silikonit. Tai siis aivan oletuksena kumpaisen kohdalla tämä navan alla oleva riemurasia . . .  Ja erilaisuuksiakin on, Jordan on synnyttänyt lapsia, mutta Tuhti vasta etsii sitä rohkeaa miestä ken tuuppaisi tämän raskaaksi . . .

  Jaahas, eiköhän tässä ole tarpeeksi loivennusta Talkkarin hyvään oloon . . . ja pakko riipaista taas kännin tapainen olotia, että tuo maha rauhoittuu ja pystyy syömään kiinteää ravintoa.