torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivää . . .

  On näköjään "se" aika vuodesta, kun kortteja lähetellään ja treffeillä käydään. Talkkarillakin on erittäin monet treffit tänään, mutta vain virtuaalisesti . . . toistaiseksi. Ja päivän piristykseksi on löytynyt jälleen kaikelle kansalle internetin ihmeellisestä maailmasta seuraava linkki:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288539971549.html
  Eihän tuo ihan tavatonta ole läiskytellä akkojen perseitä käsillä. Erikoista on se, ettei tule takaisin ja saa avokkaasta jommalle kummalle tai molemmille poskille, kynsin tai ilman. Talkkari vähän tapansa mukaan visioi asiaa vähän toiselta kantilta. Miksi käyttää käsiä, kun omasta takaa on rumpupalikka ? ?  Ja miltä näiden neitosten takamukset näyttävät artistin suunnasta katsottuna ? ? Miten nuo perseet oikein viritetään ? ?
  Kas siinä on pohtimista . . . täytynee värvätä jokunen mimmi, niin Talkkarikin voi aloittaa taas uuden musiikkiharrastuksen . . . jälleen kerran. Mutta toisaalta homma menee varsinkin tässä tapauksessa . . . päin persettä, onnistui tai ei.  Talkkarilla on kyllä kiikarissa jokunen tiukka ja pieniperseinen nainen, mutta basso- ja patarummun kokoiset perseet on vielä hakusessa.